Partners

 

Sponsoren

Om de aanwezige sponsormogelijkheden te verkennen, klik dan hier voor een overzicht van bedrijfsarrangementen.

We zijn blij met onze sponsoren!

   

              


  

            
          
       

Businessteams

 • Rabobank
 • Heilbron

Sponsoren in natura

Alfun
Auping Plaza
DJ Platenpaleis
Expectations
Flyboard Gelderland
Friul
Heijting Holland BV
Heilbron
De Kompaan
LEV/Villa Ruimzicht
Mabeon
Mainfreight (Bosman)
Mill Music
Pieter te Dorsthorst
Regio8
Terborgse Wijncentrale
Weevers Print & Packaging
Wessam kleding
Wiba Zevenaar B.V.

Sponsoren en Businessteams

De opbrengst voor Stichting Fight cancer wordt bijeengebracht door de donaties die door de deelnemers verzameld worden vanuit hun netwerk; familie, vrienden, collega's, clubgenoten, klasgenoten, etc.... Deze opbrengst wordt 100% doorgegeven aan de Stichting Fight Cancer.

De deelnemers zijn hiermee de grootste ‘mogelijkmakers’. Het is echter niet mogelijk om de begroting van de organisatie kostendekkend te krijgen zonder aanvullende bijdrages van maatschappelijke en zakelijke organisaties. Swim to Fight Cancer Doetinchem komt tot stand met behulp van het inschrijfgeld van deelnemers en diverse sponsoren en sponsoring in natura. Met deze bijdragen wordt het evenement georganiseerd en kunnen we voldoen aan alle veiligheidsregels. Wilt u als particulier of bedrijf bijdragen?

Hierbij zijn er verschillende mogelijkheden:
 • Een bedrijf of organisatie kan zijn commitment tonen door een inspanningsverplichting aan te gaan voor het werven van een X-aantal deelnemers of vrijwilligers en hiervoor garant te staan. Een organisatie neemt een X-aantal kaarten af bij Swim to Fight Cancer Doetinchem en stelt de kaarten die zij niet gebruiken beschikbaar voor publieksacties vanuit Swim to Fight Cancer. In deze actie wordt dan uiteraard de naam van de organisatie meegenomen. 
 • Een bedrijf of organisatie kan een geldelijke bijdrage leveren aan de organisatie van Swim to Fight Doetinchem, bijvoorbeeld als boeisponsor. 
 • Door ‘in natura’ met verschillende organisaties samen te werken houden we de begroting zo laag mogelijk. Deze organisaties (suppliers) leveren diensten of producten en krijgen daar exposure en een X-aantal tegenprestaties voor terug. Deze diensten en producten variëren van broodjes en koffie tot en met vervoer, verfrissingsposten en entertainment aan het parcours. Binnenkort meer hierover op deze site. 

Deelname met businessteam

 • Pakket 1 business team à € 1.000,-. 
 • deelname 1 businessteam (5 zwemmers) en teamfoto met uw logo
 • Regelmatige vermelding via de social media kanalen
 • Mogelijkheid om iets in goody bag te stoppen
 • VIP borrel/Afterparty (meer info hierover volgt later)
 • Elk teamlid streeft ernaar om minimaal € 250,- aan donaties op te halen voor het goede doel. Bedenk een goede naam voor jullie team en ga dan gezamenlijk op zoek naar sponsoren. Succes!

Interesse? Neem dan contact met ons op! 


Businessteams