Sponsor een deelnemer of een team!

Kies hieronder een team, een individuele deelnemer of het goede doel in het algemeen en sponsor!
Je kunt controleren of je de juiste persoon/het goede team sponsort door even te controleren of deze (in het volgende scherm) naast het donatieformulier staat.

Selecteer met onderstaand rolmenu het team dat je wilt ondersteunen en klik op 'ga door'! Je kunt hier het overzicht van de business teams vinden. Ieder team heeft een eigen team-pagina. Daarop kun je zien hoe het gaat met de donaties aan het desbetreffende team.
Selecteer met onderstaand rolmenu de deelnemer die je wilt ondersteunen, en klik op 'ga door'! Je kunt hier het overzicht van de deelnemers vinden. Op de persoonlijke pagina kun je van elke deelnemer zien hoe het gaat met zijn donaties.
Selecteer met onderstaand rolmenu de deelnemer die je wilt ondersteunen, en klik op 'ga door'! Je kunt hier het overzicht van de deelnemers vinden, waaronder de Kids. Op de persoonlijke pagina kun je van elke deelnemer zien hoe het gaat met zijn donaties.
Heb je geen speciale binding met één van de deelnemers of business teams, maar wil je wel graag het goede doel met een donatie ondersteunen? Dan kan dat via onderstaande button.

Bedrijven die het evenement zelf willen sponsoren (hetzij financieel, hetzij met middelen) worden verzocht contact op te nemen met de organisatie van Swim to Fight Cancer, zie binnenkort daarvoor onze partnerpagina!