Informatie voor deelnemers

Deelnemers ontvangen alle belangrijke informatie (ook) per e-mail. Hieronder vind je een aantal belangrijke documenten:

En verder:

Starttijden: 
Vanaf 10.00 uur starten de Kids
Vanaf 12.00 uur starten de overige Deelnemers.
Jullie gaan per 5 deelnemers het water in; dit noemen we een "wave". 

Op uiterlijk 6 september krijg je een mailtje waarin de indeling van de waves en de precieze starttijden per persoon/ team bekend gemaakt worden. Als je graag met een vriend of een familielid tegelijk wilt starten, geef dat dan aan in een mailtje, dan gaan we dat zoveel mogelijk proberen mogelijk te maken. 

Voor de tijdstippen van de waves is de organisatie verantwoordelijk en kan geen voorkeur worden aangegeven. Op de website worden uiterlijk 6 september de wedstrijdregels en indelingen van de waves bekend gemaakt, met hierbij de betreffende starttijden, namen en nummers. Hierbij staat ook hoe laat je je dient te melden. Wij adviseren iedereen daarom goed de site in de gaten te houden. Het is van groot belang dat je op tijd bent en start in de juiste wave. Wist je trouwens dat inschrijven voor Swim to Fight Cancer nog kan tot 4 september 23.59 uur?

Kids Swim

Kids staan klaar bij de start op De Bleek, eventueel met hun begeleider.

Inschrijving voor Kids kost € 25,- (Last Minute Duck actie: tot 29 september 2017 slechts € 10,-)

Voor de rest werkt eigenlijk alles hetzelfde: De Kids zijn terug te vinden in het deelnemersoverzicht.

Doneren aan Kids werkt precies hetzelfde als bij andere deelnemers. Ook voor hen geldt dat ze een persoonlijke pagina hebben op deze site.

Dus: Zin om mee te doen aan de Kids Swim van Swim to Fight Cancer? Schrijf je dan nu in!

Download hier de Vrijwaringsverklaring voor Kids
Download hier de Toestemmingsverklaring voor Kids

Tetanusprik

Heb je er al aan gedacht om te checken of je in de afgelopen tien jaar een DTP-prik (beter bekend als tetanusprik) hebt gehad? Dat is wel heel erg verstandig namelijk!

Wetsuit

Heb je al een wetsuit? We adviseren heel nadrukkelijk om een wetsuit met lange mouw- en beenstukken te dragen tijdens de Swim. En we adviseren ook om hier (minimaal enkele keren) in te trainen om eraan te wennen. Binnenkort volgt hier meer informatie over.