We gaan in de kano!


Zoals te zien is in de Nieuwsbrief van de namiddag van 7 september kan er aanstaande zaterdag 9 september niet gezwommen worden. Deelnemers kunnen per e-mail aangeven of ze gebruik willen maken van het geweldige aanbod van andere Swim to Fight cancer steden om daar later (gratis) mee te zwemmen:

  • 10 september in Hoorn
  • 17 september in Apeldoorn
  • 17 september in 's-Hertogenbosch
We gaan in Doetinchem op 9 september wel een andere prestatie doen, nu per kano. 

De kano's van de overige deelnemers starten om 12.00 uur vanaf De Bleek.

Jammer dat we niet kunnen zwemmen, we gaan er wel een geweldige dag van maken!
deelnemer
Deelnemer Janet Ankersmit
Totaal bedrag € 3.110,00
Motivatie Omdat het nog steeds nodig is om geld in te zamelen voor onderzoek!!En om Koen Reijnders te bedanken voor zijn inzet en toewijding.En nog belangrijker voor mijn vriendin die nog steeds moet vechten tegen deze vreselijke ziekte!!!
deelnemer
Deelnemer Ron Kelling
Totaal bedrag € 2.862,00
Motivatie Ik ben familie (ouders en schoonzus) verloren door kanker. En ik hoop dat door (nog) meer onderzoek kanker een geneeslijke ziekte kan worden.
deelnemer
Deelnemer Wijnand Hendriksen
Totaal bedrag € 1.650,00
Motivatie Aan de ziekte kanker zijn al veel te veel mensen overleden. ook in mijn directe omgeving en familie. Voor hun is het te laat, maar misschien door geld in te zamelen kan er meer onderzoek gedaan worden en behandelmethodes ontdekt worden om anderen te helpen de strijd tegen kanker te winnen. Door op een sportieve manier strijd te leveren en een prestatie neer te zetten hoop ik jullie te motiveren om geld te doneren. Elke euro telt!!
deelnemer
Deelnemer Monique Reijnders
Totaal bedrag € 1.579,95
Motivatie warm je hart Berg je zorgen Kom maar hier Wij brengen je morgen Lief leven Omdat een gezond leven voor iedereen zou moeten gelden. Help, doneer en laten we samen een verschil gaan maken
deelnemer
Deelnemer Britt Hermans
Totaal bedrag € 1.494,08
Motivatie Mijn moeder is pas geleden overleden aan longkanker en we moeten zorgen dat deze verschrikkelijke ziekte de wereld uitgaat ! SAMEN EEN VUIST TEGEN KANKER
deelnemer
Deelnemer Sanne Andela
Totaal bedrag € 1.333,40
Motivatie Swim to fight Cancer. Ik duik in het diepe voor meer onderzoek en de verrijking aan kennis en behandelwijzen.
deelnemer
Deelnemer Raymond Govaers
Totaal bedrag € 1.178,50
Motivatie Op maandag 28 aug. jl. hebben wij afscheid moeten nemen van de vader van een hele goede vriend (slechts 68 jaar, net zo oud als mijn eigen vader) en dit heeft mij zo aangegrepen dat ik graag mijn zwemsteentje wil bijdragen aan het verminderen van kankerslachtoffers. Ieder huishouden heeft wel iemand verloren of is geconfronteerd met deze verschrikkelijke ziekte....
deelnemer
Deelnemer Brigit Alderliesten
Totaal bedrag € 1.111,00
Motivatie Iedereen kent in zijn/haar eigen omgeving wel iemand die met kanker te maken heeft (gehad). De medische wereld heeft de laatste jaren zeker niet stilgestaan, maar er is nog steeds veel geld nodig voor onderzoek, zodat nog meer mensen deze ziekte kunnen overwinnen!